Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Fontos figyelmeztetés

 

Az étrendkiegészítők és a sport táplálkozási célú élelmiszerek nem minősülnek gyógyszernek, nem rendelkeznek hivatalos szakhatóság által (OGYI) igazolt gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére sem megelőzésére.

Az étrendkiegészítők és a sport táplálkozási célú élelmiszerek is csak élelmiszerek, és semmilyen esetben sem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet, csak kiegészítik azt!

Terhesség, szoptatás, betegség vagy gyógyszeres kezelés esetén mindenképpen egyeztess az orvosoddal az étrendkiegészítők használatáról!

A termékek ismertetőiben leírtak a gyártók által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek.
Kérünk, ezen leírások és a gyártók reklámjainak olvasásakor ezt vedd figyelembe és tartsd észben!

Üdv nálunk!

Okskaja - Esztétikus egészség irodistáknak

EDC kedvezmény

EDC kedvezmény

A kártyaszámodat a megrendelés folyamatában kell megadni.

FIGYELEM, FONTOS!

A kártyára az akciós termékek árából is adunk 6% kedvezményt,
VISZONT
a kártya semmilyen kuponkóddal együtt nem használható!
Vagy kártya, vagy kuponkód!

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szállítás

Házhozszállítás: MPL futár

Átvevő pontok: Webox, PostaPont, Csomagautomata, PickPackPont

 

Szállítási idő: max. 7 munkanap, 2.000 Ft-os garanciával

 

Ingyenes átvétel Budapesten
20 kijelölt ponton

 

Árak egységesen:

10.000 Ft alatt 700 Ft

10.000 - 14.999 Ft között 450 Ft

15.000 Ft-tól INGYENES!


Részletes szállítási információk


PickPackPont: 190 városban több mint 600 átadópont


0-24 használható. Bp-en 10, országosan 35+ db

Országos házhozszállítás, megbízhatóan, gyorsan Országosan 2.550+ átvevőpont a postákon Több mint 125 átvevőpont MOL kutakon

Megbízható Bolt

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Szerinted mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Áruházunk megbízható bolt minősítéssel rendelkezik.

Részletekért kattints a képre.

Pénzvisszafizetési garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Részletekért kattints a képre!

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Termék részletek


Amino Anabol Professional - 240 db | Aminosav

Amino Anabol Professional - 240 db | Aminosav
11 990 Ft

Tulajdonságok:

 • Extra gyors felszívódású BCAA aminosav kapszula
 • Adagonként 7 gramm BCAA
 • Extrém hosszú izomfehérje-szintézis stimuláció
 • Etil-észter szabad BCAA aminosavak + Alanin
 • Hozzáadott HMB-t tartalmaz
 • Hozzáadott szterodial szaponinok és D-pinitol
 • Anabolikus hormonok természetes fokozói

1 adag 10 kapszula. 1 doboz 24 adagot tartalmaz.


Hasonlítsd össze más termékekkel és válaszd a Neked legmegfelelőbbet!

Az összehasonlítás funkciót, itt a terméklapon, a kosár gomb alatt, az ilyen kinézetű Összehasonlítás gomb - a terméklapon, a kosár alatt  a gombbal tudod elindítani.

 

 • Extra gyors felszívódás Izomerő növelő Antikatabólikus, regenerációt segítő hatás Zsírégető hatás a szálkás izomtömegért Nem emeli a vérnyomást Fokozza a szellemi koncentrációt

   

  Esszenciális aminosavak nélkül hamarosan halott lennél.

   

  Keress rá az esszenciális aminosavakra a Google-ban! Találni fogsz 10 féle aminosavat, amelyek egyszerűen nélkülözhetetlenek a tested számára. Esszenciális aminosavak nélkül nem élünk túl. Ilyen aminosavakat tartalmaz az Amino Anabol Professional is!

  Szabad BCAA-kat tartalmazó kiegészítő, gyors felszívódású TST-BCAA-kkal és bipoláris etil-észter BCAA-kkal, mint az L-leucin származék. Tripla hatású 1000 mg-os kapszula.

   

  Mik az eszenciális aminosavak?

  És miért mondjuk annyiszor, hogy elengedhetetlen az edzéshez?

   

  Az elágazóláncú aminosavak (BCAA-k) az esszenciális aminosavak alcsoportja, tehát az életünkhöz nélkülözhetetlenek. A BCAA-khárom féle aminosavat jelentenek, ez pedig az L-Leucine, L- Isoleucine és az L-Valin, melyek a sportolók szemszögéből talán a legfontosabb építő anyagok.

  Már jól ismert az Amino Anabol, vagy a normál, szabad BCAA kiegészítők fontossága a sportolók esetében. Nélkülük LEHETETLEN izomzatot építeni.

   

  Miben más az Amino Anabol Professional?

   

  A legújabb technológiai eljárással készült Amino Anabol Professional, ETIL-ÉSZTER-BCAA-kat tartalmaz, melyek kevésbé poláris molekulák, és emiatt még gyorsabban képesek felszívódni, mint a normál szabad BCAA-k.

  Az Amino Anabollal ellentétben a Peak Amino Anabol Professional HMB-t, és B-Vitamin komplexet is tartalmaz, ami az Amino Anabol Professional izomfelépítésre kifejtett hatását szinergetikusan növeli.

   

  A gyorsaságuk mellett az észter BCAA-k stabilabbak, mint a normál BCAA-k, és képesek az izomsejtek közötti térben tovább tartózkodni. Ez azért jelentős az izomzatépítés szempontjából, mert a BCAA-k azok az aminosavak, melyek a jelenlétükkel stimulálják az izomsejtjeid növekedését. Tovább vannak jelen, tovább indukálják az izomsejtépítést.

   

  Hogyan fejti ki hatását a szervezetedre?

   

  Az Amino Anabol Professional leucin tartalma mindössze a megjelenésével már arra készteti az izomzatotod, hogy meginduljon az izomfehérje szintézis a sejtek közötti térben. Szintén az L-leucin működik a legerélyesebben az antikatabol, és mint előbb említettük, anabol folyamatokban. Az L-leucinból a szervezet önmaga anabol, és antikatabol vegyületeket épít, ez pedig a Keto-Isocaproát (KIC), és a hidroxi metilbutirát (HMB).

   

  Az L-Valine, L-Isoleucin, és az L-Alanin szinergizmusban együttműködik az L-Leucin anabolikus hatékonyságával, és végül, minden egyes összetevő aminosav az izomsejtbe kerül be.

   

  Az "Ethyl-Ester-L-BCAA" molekula az Amino Anabol Professional-ban tehát tovább működik a szervezetedben, mint a sima szabad BCAA molekulák, és végeredményben ennek az az előnye, hogy amikor az etil-eszter-BCAA-k működnek, a szervezetben keletkező HMB-ből kevesebb fog majd elhasználódni, mint hiányzó, de szükséges építőanyag.

   

  Az Amino Anabol Professional 3-O-Chiro-D-Inositol-t , tehát Pinitol-t is tartalmaz, mely egy inzulin utánzó anyag. A BCAA-kal együtt alkalmazva, inzulin utánzóként, valósággal benyomja a tápanyagokat a sejtekbe, és ezzel az adott BCAA-kat is. A szabad L-BCAA-k, és az etil-észter-L-BCAA-k megfelelő keverékével egy újabb terméket kapsz kézhez, mely gyors, közvetlen, nagyon erős, masszív benyomulású BCAA-kat tartalmaz. Ehhez természetesen, mi hozzátettük a férfi, és női tesztoszteron háztartását szabályozó Fenugreek Steroidal Saponin-okat is!

   

  Hosszan tartó hatása segít egy masszív izomzat felépítésében.

   

  Végső soron az ETHYL ESTER BCAA molekulák az Amino Anabol Professionalban csak akkor képesek hosszan tartóan ellátni funkciójukat, mint izomfelépítés indító, és építőanyag, de végső soron az izomfelépítéshez csak akkor nyújt előnyt, ha a kevésbé endogén szintetizált hidroxi-metilbutirát (HMB) mint tiszta építőanyag is a rendelkezésre áll. Mivel az Amino Anabol Professional HMB-t is tartalmaz, így végbe mehet a hosszan tartó, és masszív izomfelépítés.

   

  Ahhoz, hogy ez az izomfelépítő hatás teljesen megvalósuljon, rendelkezésre kell állnia a teljes építőanyagnak, 8 esszenciális aminosav (EAA) formájában. Tehát az Amino Anabol Professionalban lévő BCAA-k mellett a többi 5 EAA is megfelelő mennyiségben rendelkezésre kell, hogy álljon, míg az úgynevezett nem esszenciális aminosavak (NEAA) nagyjából semmilyen hatással nincsenek az izomnövekedésre, sem mint építőanyag, sem mint kezdeményező az izomnövekedéshez. Az NEAA-k ennek ellenére számos más testi funkciónál (immunrendszer, vérkeringés, nitrogén oxidok stb.) fontosak.

   

  Az Amino Anabol Professionalban lévő BCAA-k az izom-építőanyag, és „indító” funkciójuk mellett még a következő érdekes előnyökkel bírnak a sportolók számára.

   

  A BCAA-k az izomsejtek fejlődése- működésén kívűl az agyműködésedhez is fontosak!

   

  A BCAA-k, legfőképpen az L-Leucin, blokkolják az agy vér gátnál a fáradtságérzetet okozó anyagokat, és ezzel csökkentik a testi-szellemi fáradtság következményeit. Így tehát a koncentráció, reflexek, lendületesség, és gyorserő az Amino Anabol Professional használatával hosszabb időn keresztül fenntartható. Tehát ha küzdősportot űzől nagyon hasznos számodra.

   

  Az Amino Anabol Professionalban lévő BCAAk, leginkább az L-Leucin, jelentősen fokozzák az inzulin kibocsátást. Az inzulin a leginkább építő (anabolikus) hormon, és ezáltal még a tesztoszteronnál is hatásosabb.

   

  Végső soron az Amino Anabol Professionalban lévő BCAA-k a kemény diétában is nagy segítségedre lehet. Stabilizálják az izomtömeget, ami azt jelenti, hogy az egy kalóriaszegény diétánál megszokott izomleépülés az Amino Anabol Professional által csökkenthető.

   

  Ezen felül a vércukorszintet alacsony kalóriabevitelnél (Low Carb Diéta) is relatív magasan tartja, ami a teljesítőképességet stabilizálja. Továbbá tanulmányok bizonyították, hogy a BCAA-k segítenek a makacs, úgynevezett „barna” zsírt leégetni a problémás területekről, mint a has, csípő, és alsó hát.

   

  Valószínűleg az emberi teljesítőképességre kifejtett különleges jelentőségük miatt adott a természet az Amino Anabol Professionalban lévő BCAA-knak (legfőképpen Leucin) egy bizonyos domináns hatás (leucin a fáradtságérzetet okozó anyagokon kívül sok más anyagot, és aminosavat is eltaszít számos receptortól) mellett azt a képességet, hogy gyorsabban, és irányítottabban a jusson a sejten kívüli szövetállományba többi aminosavnál. Ugyanis a BCAAk az egyetlen aminosavak, melyek a bélből a véren keresztül egyenesen a sejten kívüli szövetállományba jutnak, míg az összes többi aminosav ugyan relatív gyorsan a vérbe jut, de onnan először a májba kerülnek, ahol az összes lehetséges endogén anyaggá alakulnak. A májból csupán kiszámíthatatlan mennyiségű aminosav jut vissza a véráramba.

   

  Mit várhatsz összefoglalva az Amino Anabol Professionaltól?

   

  Az Amino Anabol Professional egy komplex BCAA-mátrix erőteljes tulajdonságokkal a hormonrendszerre, és izomnövekedésre. Intenzív edzések mellé ajánlott, ahol hatásosan beindíthatja az izomfelépítő folyamatokat, és a katabolizmust lecsökkentheti. Továbbá az Amino Anabol Professional fokozza az edzéskedvet, lendületességet, állóképességet, regenerációs képességet, gyorserőt, és zsírégetést. Konkrét hatásai viszont függnek az étkezési szokásaidtól, és további táplálék-kiegészítők használatától (fehérje, magas glikémiás szénhidrátok, kreatin).

   

  Az izom-, és erőnövekedéshez viszont szükség van megfelelő mennyiségű, és konstans aminosav-ellátásra esszenciális aminosavakkal. Az Ethyl Ester formában lévő esszenciális BCAA-k itt kiemelten fontosak, mivel ezek az izomfelépítő-folyamatokat pontosabban, és hosszabban bevezetik, mint más aminosavak, és BCAA-k.

   

  A megfelelő aminosav ellátás érdekében gyors-, és lassú fehérjékkel, illetve EAA-kal kell ellátnod szervezeted (legfőképpen reggel, és az edzés előtt), hogy az Amino Anabol Professional izomfelépítő hatása megfelelően támogatva legyen, és az izomleépítő hatások elkerüljenek.

   

  Melyek az Amino Anabol Professional összetevőinek hatásai a szervezedetre?

  • Az isoleucin a vörösvérsejtek hemoglobinjának felépítéséhez nélkülözhetetlen az emberi testben. Az isoleucin stabilizálja, szabályozza a vércukorszintet, és az energiaszintet.
  • Az isoleucin nagy koncentrációban található meg az izmokban - segíti az izomzatépítést.
  • Az isoleucin csillapítja az izmok remegését.
  • Az isoleucinból a szervezet glutamint tud előállítani, és fehérjéket a működéséhez.
  • A kiegészítőként szedett isoleucint, a megfelelő mennyiségű leucinnal, vagy valinnal együtt kell alkalmazni.
  • A valin szedése enyhítheti az idegességet, mert a valin a neuronok egyik építőanyaga.
  • A valinból szintén glutamint tud előállítani a szervezet.
  • A leucin stabilizálja a megemelkedett vércukor szintet.
  • A leucin sporttevékenység alatt az izmokból szabadul fel, melyből a szervezet alanin aminosavat képez. Ezért leucin hiány léphet fel az edzések folyamán, melyet a kiegészítőként szedett leucin képes helyreállítani.
  • A leucin védi a májat többféle káros behatástól.
  • A leucin hiány kisgyermekekben hipoglikémiát okozhat.
  • A leucin gyorsítja a csontok gyógyulását.
  • A leucin az izmokban történő proteinszintézist stimulálja, tehát gyorsítja az izomzatépítést, a roncsolt izomzat gyógyulását, és stimulálja az izomzat inzulin felvételét.
  • A leucin sportolás után az izmok regenerációját gyorsítja.
  • A leucin enyhíti a fájdalmat (az endorfinok termelődésének gyorsításával).
  • A leucin nélkülözhetetlen építőelem a Schwann sejtek számára, melyek a neuronokat veszik körül az idegrendszerben.
  • A leucin a növekedési hormon kiválasztódását növeli az agyalapi mirigyben.
  • A leucin az inzulin kiválasztódását is serkenti, és az izmok inzulin felvevő képességét javítja.

   

  Mi van még az Amino Anabol-ban a BCAA-k mellett, ami sokkal hatékonyabbá teszi, mint a többi BCAA kiegészítőt?

  • Piperin: A piperin, egy amid, mely néhány természetes élelmiszerben is előfordul. A legfontosabb tulajdonsága más egészségvédő hatása mellett, hogy kis mennyiségben képes sokféle tápanyag, és gyógyszer felszívódását, és biológiai értékét nagymértékben feljavítani! A hatékonysága a tápanyag milyenségétől függően 30% - 250%!!
  • Fenugreek kivonat: sterodial saponinok keverékét tartalmazza, a Fenugreek növény kivonata, mely férfiakban a helyes tesztoszteron, nőkben a helyes ösztrogén szintet hozza létre. Bővebben erről a Fenuplast termékünknél olvashat.

   

  Összegezve mégegyszer: a táplálkozásfiziológiai háttér az Amino Anabol Professzional szedéséhez:

   

  1. A BCAA-k az izomzat felépítéséhez nélkülözhetetlen anyagok. Nélkülük nem történik az emberi szervezetben izomszövet építés.
  2. A BCAA-k közvetlenül, és gyorsan jutnak a vérbe, nem haladnak át a májon, minden más aminosavnál erősebb anabol (izomzatépítő), és antikatabol (izomzatvédő) hatást indukálnak a szervezetben, az anyagcsere folyamatokhoz gyorsan rendelkezésre állnak.
  3. A BCAA-k stabilizálják az L-glutamin, és az L-alanin szintet, és gyors, közvetlen hatásuk miatt a véráramban az edzések alatt hatásosabbak, mint a közvetlen glutamin, és alanin kiegészítők, melyek sokkal lassabban, és rosszabbul szívódnak fel!
  4. A BCAA-k - főként az L-leucin - javítják az L-alanin, és L-glutamin felhasználást a sporttevékenység alatt, amely miatt tehát nitrogénvisszatartó, antikatabol funkciójuk kiteljesedik. Így a BCAA aminosavak beépítése folyamatosan biztosított a sejtekben.
  5. A BCAA-k - különösképpen az L-leucin - gyorsan, és nagy dózisban marad az agy vérereiben, valósággal benyomul az agyba, mely az agy által már elhasznált, fáradt vegyületeket segít gyorsan eltávolítani az agyvelőből.
  6. Az L-alanin biztosítja a BCAA-k energetikai működését, és az Amino Anabolban lévő, hozzáadott saponinok az edzéshez szükséges tesztoszteronszintézist stimulálják. A saponinok olyan anyagok, melyek kémiailag hasonlítanak a szteroidokhoz (beleértve a szteroid hormonokat is).

   

  Mit várhatsz el az Amino Anabol Professzional alkalmazásától?

   

  Az Amino Anabol hatásossága nagymértékben függ a táplálkozásod minőségétől, és a további táplálék kiegészítők szedésétől (kreatin, aminosavak, Anabolic Stack). Az Amino Anabol képes a tréningek alatt elveszített értékes építőanyagok pótlására, illetve biztosítására (anabol folyamatok), mellyel az izomépítő folyamatok egy magasabb fokozaton képesek működni. Edzés alatt, vagy röviddel edzés előtt bevéve ezek a BCAA-k mint energia-anyagok fognak elhasználódni, valamint a fáradtság érzet ellen küzdve az agyba bejutva, az edzés-intenzitásnak egy többlet "boost"-ot biztosítanak.

  Trükk az Amino Anabol Professzionalhoz:

   

  Ha a munkahelyeden, vagy edzéskor meglehetősen rosszul érzed magad a diéta miatt, vagy fáradt vagy, akkor vegyél be BCAA kapszulákat, vagy Amino Anabolt akár naponta több alkalommal (minimum 5 db kapszulát), esetleg igyál egy kávét, vagy vegyél be egy termogén zsírégetőt is melléjük. A BCAA kapszulákkal egy ’lágy termogén’ effektust hoz létre a testedben, mely a fáradságot, és a kedvetlenséget megszünteti.

   

  Tartalom: 240 db 1.000 mg-os kapszula. Nettó tömeg: 240 g

   

  Amino Anabol Professional aminosav
  Termékleírás:
  Gyors felszívódású keményzselatin aminosav kapszula - BCAA-kal, HMB-vel, sapionokkal, D-pinitollal és vitaminokkal. Diabetikus élelmiszer intenzív izomterhelésekhez, különösképpen sportolók számára. 
  Különösebb tudnivaló:
  Ez a táplálék kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a a kiegyensúlyozott táplálkozást, és annak túllépése nem javasolt. Gyermekek elöl elzárva tartandó.  
  Kiszerelés:
  240 db 1000 mg-os kapszula/doboz. Nettó súly: 240 g. 
  Eltarthatóság:
  2 évig - felnyitás után száraz helyen kell tartani.  
  Ajánlott adagolás:
  Vegyél be folyadékkal 5 db kapszulát kb 20 perccel sportolás előtt, és további 5 db kapszulát az edzésed után. Ez az adagolás egy 70 kg-os sportoló esetén érvényes. Ha nagyobb a testsúlyod, arányosan nagyobb mennyiségeket kell használnod. Egyéb tipp: Ha a diéta során már szörnyen éhes vagy, vegyél be 5 db Amino anabol professzional kapszulát. Máris normalizálódni fog a vércukor szinted, az éhség érzet csillapodik/elmúlik és a diétádat sem szeged meg.  
  Összetevők:
  L-leucin, L-leucin-etil-észter, kálcium-hidroxymetilbutirát, kollagén protein, L-isoleucin, L-isoleucin-etil-észter, L-valin, L-valin-etil-észter, fenugreek- kivonat, szójabab- kivonat, L-alanin, hordozóanyag: magnézium-sztearát, nikotinsavamid, kálcium-D-pantotenát, pyridoxin-hidroklorid, cianocobalamin. 
  Jellemzés:
  A legújabb technológiai eljárással készült Amino Anabol Professional, ETIL-ÉSZTER-BCAA-kat tartalmaz, melyek kevésbé poláris molekulák, és emiatt még gyorsabban képesek felszívódni, mint a normál szabad Bcaa-k. A gyorsaságuk mellett, az észter-bcaa-k stabilabbak, mint a normál bcaa-k, és képesek az izomsejtek közötti térben tovább tartózkodni. Ez azért jelentős az izomzatépítés szempontjából, mert a bcaa-k azok az aminosavak, melyek a jelenlétükkel stimulálják az izomsejtek növekedését. Tovább vannak jelen, tovább indukálják az izomsejtépítést.  
   
  Tápértékek   100 g-ban  adagonként (10 kapszula)
  Energia   306 kcal / 1299 kJ  30,6 kcal / 130 kJ
  Fehérje   72,2 g  7,2 g
  Szénhidrát   < 1,0 g  < 0,1 g
  Zsír   2,0 g  0,2 g
  Vitaminok   100 g-ban  egy adag-ban  RDA*
  Niacin (B3 vitamin)   180 mg  18 mg  100 %
  Pantoténsav (B vitamin)   60 mg  6,0 mg  100 %
  B6 Vitamin   20 mg  2,0 g  100 %
  B12 Vitamin   10,0 µg  1,0 µg  100 %
  Esszenciális aminosavak   100 g-ban  egy adag-ban
  L-leucin   17,5 g  1.750 mg
  L-leucin-etil-észter   16,0 g  1.600 mg
  L-izoleucin   8,0 g  800 mg
  L-isoleucin-etil-észter   8,0 g  800 mg
  L-valin   8,0 g  800 mg
  L-valin-etil-észter   8,0 g  800 mg
  L-alanin   2,0 g  200 mg
  Speciális összetevők   100 g-ban  egy adag-ban
  Hidroximetilbutirát   10,0 g  1.000 mg
  Pinitol (3-O-Metil-D-chiro-inositol)   2,5 g  250 mg
  Steroidal Saponin (Fenugreekből)   2,0 g  200 mg

   

Webáruház készítés